Jeg afholder retreats og boot camps både i Danmark og udlandet. 

Alle har brug for en pause, er det din tur nu? 
Til februar 2023, afholder jeg en mere uofficiel boot camp. Det skal forstås sådan, at jeg alligevel er i Tulum, Mexico fra den 6.2.23
Her er du velkommen til at joine! Ca.10 hele dage med skiftevis hveranden dag personlig træning og egen træning, enten svømning, powerwalk, løb, boksning, yoga, styrketræning, holdtræning, etc. 

Jeg sørger for at: 
Tilrettelægge din træning 
Du ser Tulum
Du bliver underholdt på en dagstur til cenoter og frokost samt lokal shopping på vejen hjem 
Du oplever de mest unikke og vidunderlige spisesteder som jeg garanterer, at du ikke glemmer
Du bliver udstyret med need to know og nice to know om Tulum – it’s in the details 😉 Komplet guide! 
Smuk og hyggelig strandtur for at opleve solopgang, træning, beach-vibe på klubben som man siger og den hyggelige boheme-strandvej en hel dag 

Du sørger for at: 
Købe din egen flybillet (Jeg skal nok assistere) 
Booke din egen bolig (Jeg skal nok assistere) Vil du have forslag?
Tage fra lufthavn til bolig (Jeg skal nok assistere)
Betale for din egen mad og drikke og adgang til beach club hvilket er ca 300-400 kr. I det beløb indgår mad og drinks. Det foregår sådan, at man kan spise og drikke for det beløb man har betalt, når man er der. Det hedder “minimum consumption”. 
Være okay med, at være alene nogle timer om dagen. Jeg holder fri i løbet af dagen, men min fritid går som regel med at arbejde lid, træne eller løbe ærinder. 
Jeg har lavet boot camps siden 2016 og rejst til Tulum siden 2017. Jeg har fuldstændig styr på det og lader aldrig nogen i stikken. 

Normalt arrangerer jeg mine boot camps gennem et rejseselskab, men da jeg alligevel skal afsted, tilbyder jeg dig muligheden for at joine et low key set up, hvor vi træner mere eller mindre dagligt, holder fokus på vigtige ting såsom næring, bevægelse, social liv, restitution, REPEAT! 

Tulum er MAGISK! Intet andet beskriver det. 

Tips: 

– Man skal ikke være fit for at deltage. Jeg tror på, at man skal møde folk hvor de er
-Man kan sagtens ligge ved stranden uden af at betale for entre,så ligger man på sit håndklæde nede ved vandet
-At komme fra og til Cancun lufthavn til Tulum, tager det 1.5 – 2 timer ca. og koster ca. 500-700 kr. Alternativt, kan man booke en airport shuttle, det koster det halve. Der er intet farligt ved at tage turen alene, tusindvis af mennesker gør det dagligt. 
-Du kan booke fly via momondo, booking.com etc. eller via et rejseselskab så som mine rejse-partnere Zen Luxury Travels
-Du kan også sagtens vælge at booke både bolig og fly via et rejseselskab der specialiserer sig indenfor rejser til Tulum og Mexico. 
Personligt booker jeg altid mine ture online enten via momondo, airbnb, etc. Uanset hvad du vælger, hjælper jeg dig. 
– Jeg planlægger næsten daglige ting så du har noget at se frem til, men hvordan du forvalter din tid, er op til dig. Du ønsker ikke altid at deltage eller du vil have maksimalt ud af tur og træning: Du bestemmer. 
– Når du skal finde bolig som jeg hjertens gerne hjælper med, så vælg et område i La Veleta, Aldea Zama eller el centro, altså midtbyen. Ikke ved stranden, hvis du vil være tæt på mig. Jeg bor personligt altid i La Veleta. Men det er selvfølgelig din beslutning. 
– Du kan spørge mig om alt, spørg hellere een gang for meget end for lidt 

Du skal regne med det vil koste: 
Flybillet med baggage t/r ca. 7500 kr. hvis du booker snart. Fås billigere, men flere stop undervejs. Priserne er desværre steget gevaldigt
Bolig for hele opholdet: Fra 2500 kr. 
Cykel: 30 kr. pr dag (kan været steget lidt) 
Transport fra og til Cancun / Tulum: Fra 3-400 kr. pr. vej 
Entre til cenoter: Ca. 50 kr. pr. sted, vi skal se to. 
Strandophold på beach club: 300-500 kr. Jeg vælger en strandklub der ligger i midten af den pris. Der er også gratis strand-steder, de ligger lidt i et område der er lidt mere kedeligt, men vandet og sandet er det samme 🙂 
Mad / drikke dagligt (book evt. bolig med køkken): Priserne varierer alt mellem langt under dansk pris når man spiser ude, til halvdelen. En margarita og en burrito: 50 kr. et helt normalt spisested + drikkepenge. 
Der er street food steder og madsteder for de lokale, her finder du billigere mad. Så har du stranden: Det er det dyreste sted i Tulum, men er stadig billigt i forhold til Danmark. 
Min pris: 2400 kr. per person. Det er inkluderet transport til og fra cenoter og adgang til gym. Det er også inkluderet 5 x personlig træning. De andre dage, træner man selv. Der er masser af muligheder for både cardio og styrke.

Det skal lægges oven i de andre udgifter. 
Ca. 15.000 kr. i alt 

FORMÅL:
Turens formål for mig, er at holde ferie. Ja, det lyder jo helt forkert med den smøre jeg lige har lagt op 😀
Work/life balance. Men jeg elsker mit job og jeg elsker også rigtig meget at arbejde med mennesker. Derfor synes jeg dette er en oplagt måde, for DIG at få skudt gang i din træning (igen), slappe af, få noget sol, være social, få et hverdags-break, lære noget om dig selv, kost og træning samt/eller bare få en mageløs oplevelse. Der bliver stadig talt om sidste tur 🙂 
KONCEPTET ER, COME AS YOU ARE, lad os hygge os og få en dejlig ferie sammen. 

Max 6 deltagere, skal jo som nævnt også have lidt fri. 
DATOER: 
Du rejser fra Danmark den 9.2. og lander i Cancun den 9.2.
Du rejser hjem fra Cancun den 20.2. og lander i Danmark den 21.2.
DK- CANCUN / RETUR 

Min rejseside på instagram, som viser en masse fra Tulum:
Sand Tequila Cabana
For tilmelding og spørgsmål: os@dkira.com

 

Las Tortugas, Mandarina Seaside – Holbox

Cenote, Tulum


Til toppen