Boot camp & retreat

Jeg afholder retreats og boot camps både i Danmark og udlandet. Hvis du vil holdes opdateret angående mine udlandsretreats, sker det på:
Sand Tequila Cabana

Næste boot camp til Mexico: 15.-27. november 2022
Jeg har rejst til Mexico og Tulum samt Holbox de sidste seks år og det er der bestemt en grund til: Det er et MAGISK sted!

TULUM / HOLBOX
Vi skal igen til Tulum og derefter Holbox. Turen byder på 1-2 timers træning dagligt og der skiftes mellem konditionstræning og styrketræning. Konditionstræning er enten svømning udendørs i poolen, powerwalk, på løbebånd.
Styrketræning foregår med mig.
Ud over det, lejer vi cykler så vi kan komme effektivt omkring og det er i øvrigt også god motion. Der er også mulighed for at komme ud på en yacht hvorfra vi bader,
spiser og drikker nogle cocktails på et af de smukkeste have
overhovedet. Turkis vand, som indbyder til masser af svømmeture
Vi skal nyde den fantastiske strand, cenoter, kulturen og den dejligste mad. Den sidste aften spiser vi på Kin Toh som du kan se her, før vi begiver os mod øen Holbox, de sidste fire dage af vores tur. Med igen en smuk og meget badevenlig strand. Den sidste aften, nyder vi den smukke solnedgang som Holbox især er kendt for og det gør vi på MANDARINA SEASIDE, forhåbentlig hvis det ikke blæser, med et tændt bål. Spisestedet er en del af hotellet Las Tortugas.
Adskillige fra sidste tur har sagt, at de ville ønske at de havde haft en ekstra dag på Holbox, så det har jeg lagt ind i programmet.
Der er masser af tid til at slappe af og komme ned i gear for dem, der måtte have brug for det.

SE MERE HER HOS MIN PARTNER ZEN LUXURY TRAVELS eller på min instagram.


Har du spørgsmål til boot camps? os@dkira.comLas Tortugas, Mandarina Seaside