Close

Jeg er så stolt af mine klienter

I et forløb hos mig arbejder vi sammen for at opnå dit ønskede mål. Mål varierer fra person til person og sammen finder vi en vej til dit mål som samtidig passer ind i dit liv.

“Lad det være en læresætning du aldrig glemmer: Hvis du gør som Kira siger, så får du resultater.

Jeg har altid haft svært ved at tabe mig. Enten har jeg sultet mig selv (det gør de tynde modeller jo), eller også har jeg trænet 2-3 timer om dagen, og tænkt, at jeg så kunne spise, hvad jeg ville, når nu jeg trænede så hård. Intet af det virkede. Først, da jeg kom i Kiras kyndige hænder, gik det op for mig, at det kræver den rigtige diet, at man faktisk følger den, og gør man det, er det nok med moderat træning 3-4 gange om ugen.

Jeg har tabt mig 17kg på fire måneder, og vejer nu det samme, som jeg gjorde, da jeg var 28. Jeg havde aldrig troet, at det var muligt!

 Så: Hvis du gør som Kira siger, så får du resultater!”

– Julie Rugaard

“Jeg har igennem snart 1,5 år haft Kira som personlig træner. Jeg havde forinden aldrig trænet med vægte eller benyttet personlig træner – det kan anbefales! Udover vægttab er jeg blevet stærkere og har stort set aldrig problemer med min ryg mere. Når man er en livsnyder og har rygrad som en regnorm hvad angår træning, kan jeg på det varmeste anbefale Kira! Med en kombination af humor og et dedikeret mål kan man sammen med Kira som træner komme langt!”
– Christina, Ejendomsmælger –  Winther Ejendomme


“Uanset hvilket udgangspunkt du måtte have, er jeg sikker på at en hjælpende hånd fra Kira er første skridt i den rigtige retning mod et langt sundere og lykkeligere liv! Personligt ville jeg ikke have været det foruden – “Tak” er kun et fattigt ord ! De varmeste anbefalinger herfra.”
– Linette, 28 år

“At træne hos Kira betyder altid sved på panden og ømme muskler. Hun bringer desuden altid en positivitet og smittende glæde ind i rummet, der motiverer os alle. Det er en skøn måde at starte dagen på. Jeg har nu snart trænet hos Kira på hold i to år og i den tid jeg har fået opbygget en form og styrke, som jeg ikke havde troet var mulig. For et år siden startede jeg så i et kostforløb hos Kira, og det blev prikken over i’et. Jeg har fået tilegnet mig en sundhed, og tilsammen med træningen oplever jeg stor en velvære i mit liv. Tak for det, Kira.”
– Camilla, Psykolog

Sammen går vi hele vejen. Du vil få resultater, hvis du dedikerer dig.