"Det er mit mål at vise dig vejen"

Kira Eggers

Min vision

Jeg har en blog som jeg haft siden 2011. Her finder du artikler om sundhed og fitness, kunders transformationer, indspark fra privatlivet, rejseoplevelser og lidt om hvordan du kan booke mig til foredrag og joine mine aktive ferier. 

Mit job som træner og kostvejleder giver mig nogle gode, sunde udfordringer. Ingen kunder er ens, og det gør, man ikke sover på sit job. Jeg kan ikke arbejde med noget, som ikke giver mig indhold her i livet. For dem der kender mig, så er det ikke ny viden, at jeg finder glæde i at hjælpe andre. At jeg kan leve af det, er en kæmpe bonus. 

Min vision er naturligvis at følge alle til dørs på deres rejse og skabe grobund for en veludviklet sans for beslutningstagning fremadrettet. Hvad enten de er på egen hånd eller jeg følger med, hele vejen. 

Det vigtigste for mig er, at vide at jeg giver kompetent assistance, ros og støtte i de gode, men også til tider I de mindre gode perioder.

Min vision

Jeg deltog I 2012 I programmet på egen krop: Kira Eggers som bodybuilder på TLC/ Discorvery Channel, sammen med den professionelle bodybuilder og en af verdens bedste, Helle Nielsen. Tog lige derefter uddannelser som kostvejleder og personlig træner. Udvidet uddannelsen med emner som styrkeløft samt børn og vægttab. Jeg har lært rigtig meget ved at være “i stald” hos en bodybuilder. Jeg lærte i den grad min krop og mentale vilje at kende og fik virkelig god oplæring i både styrke og konditionstræning. Jeg ved, hvad der virker, for under programmets indspildning var vi mange faser igennem, da jeg kun havde 10 uger til at blive klar til en bodybuilderkonkurrence. Jeg lærte nok mere der, end man gør på de fleste uddannelser. Siden da, jeg har ikke kigget tilbage. 

Jeg deltog i programmet Min fede træner på TV3. Min case tabte 20 kg i programmet og efterfølgende har han tabt yderligere 20 kg. Jeg selv tog 17.4 kg på på seks uger og tabte dem igen på 10 uger, hvilket var programmets storyline. Se programmet her: Min Fede Træner

Desuden er jeg fast skribent om rejser, fitness og sundhed for Ekstra Bladet. 

Det handler om dig og dit mål

Fokus på bikinikroppen

Opnå en sund krop uden begrænsninger

Mindsk din fedtprocent

Hjælp til teenagere