Kira Eggers

ONLINE COACHING

ONLINE COACHING

Det bedste du kan gøre
er at investere i dig selv.

Velkommen

Jeg hedder Kira og har prøvet snart alle metoder, når det kommer til vægttab. Både de virkelig dårlige og de rigtig smarte og mest varige. Jeg har medvirket i tv-programmer om vægttab, bodybuilding og vægtøgning og jeg har derigennem lært rigtig meget om mig selv og generelt om kroppens funktioner. Desuden har jeg optrådt som ekspert i både DR TEMA programmer, Go´aften Danmark og diverse ugeblade. Jeg har en fast klumme i Ekstra Bladet om kost, træning og sundhed.
I 2018, udgav jeg bogen, Vegansk Vægttab, som har solgt næsten 4500 eksemplarer.
Jeg startede med at spise primært plantebaseret i år 2000 og jeg lever 100% af plantebaseret kost.
Mine klienter svinger fra at være altspisende til fleksitarer til at være veganere. Jeg hjælper alle, men de fleste ønsker en mere plantebaseret kost i deres hverdag uden af at vide, hvor de skal starte.

Hvordan hjælper jeg dig?

01

MOTIVATION

En ting er planer, det er vigtigt for du kan opnå dit mål. En anden ting er at holde ved. Derfor ligger jeg lige så meget vægt på det mentale, som det fysiske. Jeg er her for at bakke dig op uanset, hvilken udfordring du står med.

02

COACHING

Ved mig ved din side får du en 100% reel og ærlig coach. Med fokus på en livsstilsomlægning vil der være plads til, at du falder og afviger, for jeg er der til at samle dig op, så du kan knokle videre mod din drøm.

03

KYNDIG

Jeg er uddannet kostvejleder i 2011 samt personlig træner og så har har jeg samme år, taget en ekstra uddannelse med speciale i børn/teens og vægttab.

Sammen går vi hele vejen!

Det er lige meget, hvad dit mål og formål er, jeg tager meget gerne en uforpligtende dialog med dig.

“Tak for det hele – og for din utrolig konstruktive og oplivende måde at være på. Man får virkelig lyst til at holde fast – holde ud – og få høvlet de kilo af og komme i form. Du er en meget, meget inspirerende coach og skarp på det faglige. Skønt.”

- Hans Engell, tabte sig 17 kg
Click Here
“Uanset hvilket udgangspunkt du måtte have, er jeg sikker på at en hjælpende hånd fra Kira er første skridt i den rigtige retning mod et langt sundere og lykkeligere liv! Personligt ville jeg ikke have været det foruden. Tak, er kun et fattigt ord! De varmeste anbefalinger herfra.”

- Linette, 28 år, tabte sig hele 50 kg
Click Here
Previous
Next

Hvad ønsker du min hjælp til?

Onlineforløb og coaching

Hvis du gentagne gange, er startet forfra og ser dig selv falde tilbage til gamle mønstre og dårlige vaner, er det på tide at få hjælp. Jeg tilbyder dig støtte med det formål at at give dig mere energi, en krop du kan blive glad for, sundere hverdag, bedre til at træffe bevidste valg og til at vende motivation til disciplin og viljestyrke.
Udfyld kontaktformula, for en uforpligtende snak om din fremtid.

Eksklusive kostplaner og træningsprogrammer

Du kan vælge et onlineforløb på tre måneder eller mere, men føler du, at du en bedre løsning for dig, er at bestille en skræddersyet kostplan og / eller et træningsprogram uden forløb, er det også en glimrende løsning. Begge dele, laver jeg ud fra vores online dialog og første gang jeg sender det til dig, er det et udkast. Ud fra det, kan vi justere, således det passer perfekt til dine målsætninger og erfaring.Jeg tilbyder naturligvis min ekspertise og kommer med de forslag, jeg mener, vil egne sig godt, så du uanset din situation, får det rigtige udgangspunkt.

Boot Camps

Jeg afholder ofte boot camps, træningsseminarer og retreats – også i udlandet. Hvis det har din interesse og du ønsker at få mere af vide, du kan kontakt mig.

Vil du vide mere om, hvad du får i et forløb hos mig,
klik her.

Det er lige meget, hvad dit mål og formål er, jeg kan hjælpe dig!

Du går ikke forgæves hvis:

Lavt stofskifte

Har børn

Du har skader

 

Du har allergier

Du er meget overvægtig

Du bor i udlandet

Du skal have hurtig hjælp til at komme i bryllupstøjet

Det er lige meget, hvad dit mål og formål er,
jeg tager meget gerne en uforpligtende dialog med dig.

Start i dag!​